Небезпека на нашій тарілці: це дієтичне м'ясо пов'язане із ризиком захворювання на рак.


Нове дослідження показало зв'язок між споживанням курятини та ризиком онкозахворювань
Італійські вчені з Національного інституту гастроентерології оприлюднили результати дослідження, в якому було виявлено, що щотижневе споживання понад 300 грамів курятини пов'язане із збільшеним ризиком онкологічних захворювань шлунково-кишкового тракту на 27% у порівнянні із меншим споживанням цього продукту.
Вчені зауважують, що сучасні методи вирощування курей часто передбачають використання антибіотиків та гормонів, а також перегрівання курятини під час приготування може сприяти розвитку онкозахворювань. Лікар гастроентеролог і терапевт Євгенія Белінська рекомендує вибирати органічну курку і готувати продукт при помірних температурах до 140 градусів, а також варто додавати більше інших джерел білка до раціону, таких як індичка, риба, бобові культури та тофу.
Читайте також
- Ветерани зможуть простіше отримати компенсацію за оренду квартири
- Кабмін затвердив нові вимоги до посвідчення моряка
- У Білому домі сказали, коли Трамп приклад фінального рішення щодо Ірану
- Прощайтеся з паспортами-книжками: українцям доведеться обміняти документи
- ПриватБанк запустив літні бонуси: хто може отримати до 5% кешбеку
- Українців можуть позбавити пенсії та соцдопомоги: ПФУ назвав групи ризику